1 db porcelán korona + ultrahangos fogkő-eltávolítás + szájhigéniás tanácsadás

40 000 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 70 000 Ft 42%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Supradent
  • Szolgáltató helye: Budapest (XIV. kerület)

1 db porcelán korona + ultrahangos fogkő-eltávolítás + szájhigéniás tanácsadás

Esztétikus porcelán fogpótlás extra szolgáltatásokkal. 1 év garanciával, Egészségpénztári kártyára is!


PORCELÁN KORONA + ULTRAHANGOS FOGKŐ-ELTÁVOLÍTÁS + SZÁJHIGIÉNÉS TANÁCSADÁS

Mindenki számára elérhető áron, 70.000 Ft helyett most mindössze 40.000Ft-ért EGY SZEMÉLY MAXIMUM 1 FOGAT VÁSÁROLHAT EZEN AZ ÁRON! Az esetleges további koronákat vagy hídtagokat szintén kedvező áron vásárolhatja meg a fogászaton abban az esetben, ha most akciós megrendelést ad le ezen az oldalon.

Ha Önnek fontos az egészsége és maximálisan igényes önmagával szemben, de anyagi lehetőségei behatároltak, ragadja meg ezt a nagyon kedvező alkalmat profi szakemberek segítségével!

Miért fontos időben pótolni a hiányzó fogakat?

  • Foghiány esetén nem tudjuk megfelelően megrágni a táplálékot, így emésztőrendszerünk fokozott igénybevételnek van kitéve. Ez az állapot előbb-utóbb szervezetünk megbetegedéséhez vezet.
  • Foghiányok esetén a még meglévő fogak túlterhelődnek, megdőlnek, valamint idő előtti elvesztésükre lehet számítani. Ne várja meg, hogy így legyen!

A kedvezményes kezelési csomag mit tartalmaz?

  • Teljeskörű fogászati állapotfelmérést
  • Fogászati problémákra kezelési terv elkészítését
  • Ultrahangos fogkő-eltávolítást (alsó és felső fogíven)
  • Szájhigiénés tanácsadást

NE HAGYJA KI! HA SZÜKSÉGÉT ÉRZI, HARAPJON RÁ! ELSZÁMOLHATÓ TÖBB EGÉSZSÉGPÉNZTÁRNÁL ! ( DIMENZIÓ, HONVÉD, K & H , MKB , OTP, PATIKA , TEMPO , ÚJ PILLÉR, VASUTAS )

* * *

EGY SZEMÉLY MAXIMUM 1 FOGAT VÁSÁROLHAT 40.000 FORINT ÁRON! A rendelő Budapesten, Zugló (XIV. kerület) központjában található. Könnyen megközelíthető a Keleti pályaudvartól, közel az Örs vezér térhez és a Bosnyák térhez.

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján: A BEFIZETÉST KÖVETŐEN TELEFONON lehetséges !

* * *

Az általunk készített a rögzített fogpótlásokra 1 év garanciát adunk. A Garanciális feltételekkel kapcsolatosan személyesen részletesen tájékoztatjuk Önt.
 Keressen bennünket bizalommal! Üdvözlettel: Supradent

Fontos! A beváltásakor kérjük hozza magával a megrendelői azonosítószámot. "KUPONT" NEM KÜLDÜNK Önnek kell a szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot! A pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges elérhetőségek, a megrendelés után 24h belül e-mailban kapott MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA című értesítőben lesz található!

FIZETÉSI FELTÉTELEK:

ELŐRE UTALÁST vagy SZEMÉLYES KÉSZPÉNZ fizetést is lehet választani.

FONTOS, Fizetés a megrendeléstől számított 6 napon belül kell, hogy megtörténjen. Ez vonatkozik az átutalásra és a személyes fizetésre egyaránt! Abban az esetben - amennyiben más számára szeretné az akciós szolgáltatást - kérjük, a kedvezményezett nevét legyen szíves feltüntetni a megjegyzés rovatban, a megrendelés folyamán.

Várjuk magas szakértelemmel!


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Utánvét
ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Készpénz
  2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate