AbRocket Twister - hasizomerősítő gép

15 990 Ft

Eredeti ár:21 990 Ft Kedvezmény:-27%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: RGB International
  • Szállítási díj: 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Debrecen

AbRocket Twister - hasizomerősítő gép
AbRocket Twister - hasizomerősítő gépAbRocket Twister - hasizomerősítő gépAbRocket Twister - hasizomerősítő gépAbRocket Twister - hasizomerősítő gép

A tökéletes hasizom kialakításának folyamata nem olyan egyszerű feladat, sok elkötelezettséget és türelmet igényel. Az emberek gyakran panaszkodnak, hogy kiegyensúlyozottan és egészségesen étkeznek, és elegendő fizikai aktivitást végeznek, ám ennek ellenére nem érik el a kívánt eredményt erőfeszítéseikkel.

Az egyik fő ok, amiért az emberek nem teljesítik kitűzött céljaikat, az, hogy nem tartják fenn a szabályszerűséget. Ezen felül, a napi elfoglaltságuk és a munkaidő miatt nem szakítanak elegendő időt az edzésprogramokra, ezért nem tudják elérni a kívánt eredményt.

De nem kell aggódni! Az AbRocket Twister - Hasizomerősítő gép elképesztő módon segít az álomalak elérésében!

Az AbRocket Twister - Hasizomerősítő gép egy csodálatos otthoni edzőgép, amely segít az izmos kockahas, álomalak elérésében! Ez az egyedülálló hasizomerősítő gép 3 különféle ellenállásrugóval van ellátva, amelyek lehetővé teszik az edzést a saját igényeid (fizikai erőnléted) szerint.

Kényelmessé teszi az otthoni edzést, számos gyakorlat elvégzését teszi lehetővé. Párnázott ülésének és a háti részen található masszírozó görgőknek köszönhetően edzés közben masszírozzák a hát tájékát; véd a túlterheléstől, megakadályozza a nyak- és hátfájást.

Ezenkívül brutális módon feszesíti a bőrt és tonizálja az izmokat.

Erősítsd meg hasizmod és mellizmaid, karcsúsítsd derekad az AbRocket Twister - Hasizomerősítő géppel!


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 990 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate