Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:37 590 Ft
29 990 Ft
Eredeti ár:159 800 Ft
79 900 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Bedora Orange Fresh Memóriahabos matrac, 140x200 cm

59 990 Ft

Eredeti ár:153 980 Ft Kedvezmény:-61%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Matracom Group
  • Szállítási díj: 2 500 Ft-tól
  • Szállítási idő: 7-14 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Bedora Orange Fresh Memóriahabos matrac, 140x200 cm
CSAK 59
.990 Ft - ért
 

 

Exkluzív minőségű Bedora Orange Fresh Memóriahabos matrac

Méret: 140x200 cm

Különbözőek vagyunk, de mindannyian szeretnénk egészséges, fájdalommentes életet élni. Sokszor a nem megfelelő ágy, a nem megfelelő matrac az oka az energia hiányának a nap során, illetve a fáradtságnak vagy hát- és középtáji fájdalmaknak.

Viszont, ha szeretnénk, hogy pihentető és egészséges alvásban legyen részünk, a napközbeni állapotunk gyökeresen megváltozik, ez pedig látszik. Nem mindegy hogyan kezdünk egy új napot: fej- és hátfájdalmakkal vagy tele energiával, kipihenve. Egy igazán pihent testhez megtervezésre kerültek az ortopédiai matracok.

Ezen matracok családjába tartozik az Orange Fresh Memóriahabos matrac, amely biztosítja a test súlyának ergonomikus javítását a matrac teljes felületén és ugyanakkor a gerincoszlop helyes pozícióját biztosítja az alvás ideje alatt.

A matrac memóriahabos réteggel rendelkező belső szerkezete optimális és egyenletes alátámasztást biztosítja az emberi test részére az alvás ideje alatt, képes megőrizni a test formáját és lehetővé teszi a matrac kiváló szellőzését. A memóriahab tökéletesen simul az emberi test vonalaira, így kiküszöböli a testre gyakorolt nyomási pontokat.
A nyúlékony-rugalmas hab olyan anyag, ami nemcsak a test súlyára reagál, hanem az ez által kibocsátott hőre is, ugyanakkor hőszabályzó is lévén, nagyon hatékonyan "lemásolhatja" a test formáját, attól függetlenül, hogy hason, háton vagy egyik oldalon szokott aludni.

A Green Form HD tartóhab fejlett technológiája a Green Therm Memory réteggel együtt a partner mozgásainak terjedése nélküli alvást biztosít.
A huzat állandó szellőzést tesz lehetővé a Free Air 3D szövetnek köszönhetően, amely segít egy száraz és egészséges környezett fenntartásában.

Kettős kényelem!
A matrac mindkét oldalán használható, különböző keménységekkel rendelkezve:
-egyik oldal kemény
-egy oldal közepes keménységű, 3 cm-es memóriahabos kényelmi réteggel.

Miért vásárolj Bedora Orange Fresh Memóriahabos matracot:
-Ortopédiai alátámasztás
-antimikrobás hatás
-Tartósság
-Minőség
-Ajánlott minden alvópozícióhoz: háton, egyik oldalon, hason alváshoz

Matrac magassága: 19 cm (+/- 1 cm)

Jelen termék tekintetében elállási jogát (a vásárlástól számított 14 napon belül) csak abban az esetben gyakorolhatja, ha a terméket eredeti, bontatlan csomagolásban küldi vissza részünkre. Egyéb módon a visszaküldött terméket higiéniai okok miatt nem áll módunkban befogadni.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 2 500 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate