Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:42 990 Ft
37 990 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
38 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Hebe Titan 2 HERB Hordozható Vaporizátor 2200mah

26 900 Ft

Eredeti ár:39 900 Ft Kedvezmény:-33%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Spy Tech Outlet Srl
  • Szállítási díj: 1 000 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Hebe Titan 2 HERB Hordozható Vaporizátor 2200mah
  

Az Hebe Titan 2 egy igazi ékszer a hordozható vaporizátorok világában. Kicsi és diszkrét kialakítású,így kisebb táskában, de akár zsebben is könnyedén elfér. Olajok, gyanták és kivonatok vaporizálására lett kifejlesztve.

A vaporizerek sikere nem csak a felhasználók pozitív visszajelzéseinek köszönhető: az elmúlt évtizedben számos kutatás bizonyította, hogy a hagyományos dohányzással szemben az egészségkárosító hatások kivédhetőek vele. Ez a kitűnő termék a hatóanyagokat párologtatja, így számos ártalmas szilárd és gáznemű anyag (kátrány, karcinogének, szénmomoxid) elkerülhető, valamint sokkal jobb hatásfokkal, tisztábban, alacsonyabb hőmérsékleten lehet hozzájutni a kívánt hatóanyagokhoz. Nem véletlen tehát, hogy a vaporizer sláger lett, nemcsak dohányosok, de különböző aromák kedvelői között is: a gőz tisztaságának köszönhetően kellemesebb ízvilág érhető el!

A vizipipázás egy Afrikából, Indiából és Kis-Ázsiából elterjedt szertartásos dohányzási forma, melyhez speciális eszközökre, és nem hagyományosan elkészített dohányra van szükség. A vizipipa (más néven shisha vagy hookah) általában míves kivitelű, jellegzetes megjelenésű tárgy, mely üveg víztartállyal, akár 50 cm magasra nyúló testtel, és hosszú, hajlékony szipkákkal (akár néggyel is) rendelkezik. Tetején egy kerámia zárja el a levegő útját, melyben szenet izzítanak. Ez tartja izzásban a különleges, aszalt gyümölcsökkel, melasszal és mézzel kevert dohányt. A hosszú szipkán át megszívott füst, a dohányból először a víztartályon halad át, megszűrve és lehűtve ezzel a füstöt, mely így selymes marad, és kevésbé kaparja a torkot.

A társaság középpontjává vagy a relaxáció eszközévé kívánja tenni a keleti kényelem szimbolikus tárgyát, kedvező elérhető áron.

Magas minőségű, rozsdamentes acél és kerámia fűtőkamrája egyenletes hőelosztást biztosít, ezáltal az Hebe Titan 2 utánozhatatlanul lágy gőzt, és maradéktalan, égésmentes vaporizálást eredményez.

A termék ÁR/ÉRTÉK aránya kiválló, magyarországi webshopokban utána lehet nézni az áraknak?

A Hebe Titan 2 nem csak szép, de okos is. Akár 5 másodperc alatt üzemkész. Működtetése pofonegyszerű az egygombos kialakításának köszönhetően. Csak nyomja meg ötször egymás után a gombot, és máris bekapcsol. Ez a funkció biztosítja, hogy a vaporizer nem tud véletlenül, pl. zsebben bekapcsolódni, így óvva a felhasználót és az akkumulátort is. Szintén a biztonság volt az elsődleges szempont az automata kikapcsolási funkció beépítésénél is. Ez a funkció 10 mp után automatikusan kikapcsolja a készüléket, ezzel megakadályozza, hogy túlhevüljön.

Az Atmos Jewel akkumulátora sokkal nagyobb, mint a hasonló méretű hordozható vaporizátoroké. Ez biztosítja az akár 2 órás folyamatos üzemidőt egy feltöltéssel.

+ Fekete szín

+ Nyomja meg gyorsan 5-ször a gombot KI/BE kapcsolás

+ 0,75 hüvelykes LCD kijelző a hőmérséklet és az akkumulátor töltöttségi szintje

+ Állítható hőmérséklet : állítható 200-428 Fahrenheit ( 1 Fahrenheit lépésekben )

+ Memória funkció: Megjegyzik a beállított hőmérséklet, amit kiválasztottunk utoljára , így ha kikapcsoljuk a terméket , akkor nem kell megismételni a hőmérséklet  beállítás folyamata

+ Automata kikapcsolási funkció: Ha a rendszer nem fűtés egy percen belül , akkor automatikusan kikapcsol

+ Alacsony feszültség védelem: Ha az akkumulátor töltöttsége alacsony , a rendszer leáll a fűtés , LCD-háttérvilágítás villog

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 000 Ft 1 500 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate