Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Hialurox lézeres ráncfeltöltés - 1 alkalom

6 000 Ft

Eredeti ár:12 000 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

Hialurox lézeres ráncfeltöltés - 1 alkalomHIDEGLÉZERES HYALURONSAVAS ARC ÉS RÁNCFELTÖLTÉS - SZÁRAZ, VÍZHIÁNYOS, MEGERESZKEDETT BŐR KEZELÉSÉRE!

Ahogy öregszünk, bőrünk úgy veszít fokozatosan rugalmasságából és tömörségéből. Az először csak apró ráncocskák idővel elmélyülnek, megjelennek a szem alatti karikák, arcbőrünk elvékonyodik és megereszkedik.
Míg pár évtizede az egyedüli megoldást ezekre a problémákra a szike és a tű jelentette, ma már szerencsére számtalan modern esztétikai kezelés között válogathatunk, melyek amellett hogy hatásosak, teljesen veszélytelenek és fájdalommentesek! Egy közös van bennük: bőrünket saját regenerációs megújulására ösztönzik, mint pl. a Hialurox lézeres ráncfeltöltés!

Mi is az a hyaluronsav?

A hyaluronsav szervezetünk egyik természetes alkotóeleme, a bőr nedvességmegtartó képességét tudja fokozni. Saját súlyának kb. az ezerszeresét képes vízben megkötni. Korunk előrehaladtával bőrünk egyre kevesebb kollagént és elasztint termel, hyaluronsav szintje pedig kb. a 40-es éveink közepére fele annyira csökken. Kutatások alátámasztották, hogy a magas hyaluronsav szinttel rendelkező emberek nemcsak tovább élnek, de idős korukra hajuk sűrű és egészséges marad, bőrük korából pedig évtizedeket tudnak letagadni. A hyaluronsav egyébként megtalálható számos ételben, (pl. a citrusfélékben, bogyós gyümölcsökben, banánban, barna rizsben, paprikában, stb.), a vékonybélen keresztül pedig könnyen felszívódik. Viszont mivel szervezetünk hyaluronsav tartalmának több, mint a fele bőrben található, így a lokális pótlása vezet szemmel látható eredményekhez.

Mit kell tudni a Hialurox lézeres ráncfeltöltésről?

A neves kozmetikai márkák otthoni használatra kínált 75 micron tömegű hialuronsav (HA) készítményei a bőrfelszínen eredményesen használhatóak, de nem képesek a bőr mélyebben fekvő, 40 micron átmérőjű pórusain áthatolni. A professzionális Hialurox rendszer titka a liposzómás, nanoszemcsés hialuronsav gél, melyet C-vitaminnal és szilfa-kivonattal dúsítottak, ezáltal nedvesség megőrző hatással bír, megakadályozza a hialuronsav lebomlását. Így a hialuronsav a bőr mélyen fekvő, bazális rétegéig is képes behatolni, és ott látja el a bőrt a megfelelő mennyiségű nedvességgel, ahol annak a legnagyobb szüksége van rá. Rendszeres használata elősegíti a kollagén és elasztin rostok szintézisét és az új hialuronsav molekulák képződését. Ezen felül elősegíti a sejtmigrációt, szabályozza a sejtosztódást és a sejt differenciálódást, serkentőleg hat a vérerekre és elősegíti a kollagén rács átrendeződését.

Mi a hideglézer szerepe a kezelésben?

A hideglézer hatására a bazális rétegben a sérült molekulák szerkezete visszarendeződik az eredeti méretükre, mely az epidermisz, azaz hámréteg legmélyebb rétege, a bőrfelszíntől 0,1 mm-nyire fekszik, s hozzávetőlegesen 3-4 könyvlapnyi vastagságú. A helyreállított szerkezetű hialuronsav molekulák a bazális sejtekhez tapadnak, és elősegítik, hogy azok eredeti, a bőr fiatal állapotának megfelelő méretükre duzzadjanak fel. Amint a helyreállított szerkezetű hialuronsav áthatol az epidermiszen, a sejtosztódáshoz hasonló módon a hialuronsav újratermelődését serkenti a bőr középső, irha rétegében, valamint a kollagén és elasztin termelést is stimulálja a szelektív retikuláris szöveti regeneráció néven ismert folyamat formájában. Ez a módszer nem egyszerűen egy újabb hagyományos anti-aging kezelés, sokkal inkább egy olyan eljárás, mely megtanítja bőrünket és szervezetünket arra, hogyan állítsa elő a hialuronsavat, a kollagén és elasztin rostokat. Ez azt jelenti, hogy a bőr azon természetes folyamatát serkenti, amellyel a hialuronsavat a bőr maga kezdi újra termelni. Egy példával élve: ahelyett, hogy a bőrt egy pohár vízzel kínálnánk, segítünk megtalálnia azt a forrást, amelyből a számára mindenkor szükséges mennyiségű vizet fel tudja venni, amikor arra szüksége van. Újratápláljuk és újra megtanítjuk arra, hogyan táplálja automatikusan és újítsa meg belülről önmagát, s hogyan enyhítse az öregedés tüneteit. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot beindítsuk, rendszeres kezelésekre van szükség.

A Hialurox lézeres ráncfeltöltés hatásai

Látványosan csökkenti a ráncok mélységét
Lelassítja az öregedés folyamatát
Stimulálja a szervezet természetes hyaluronsav- termelését
Visszaállítja a bőr puhaságát, rugalmasságát
35 és 65 év közöttieknek ajánljuk.

Orvosi ajánlások

A Hialurox-ot elismert orvosok és sebészek ajánlják. Dr. Daniel Garcia Paricio, a Spanyol Kozmetikai és Plasztikai Sebészeti Társaság tagja ajánlja, mint nem invazív és nagy hatékonyságú kezelési alternatívát az öregedés természetes folyamataival szemben. A Corpora forradalmi Hialurox kezelése nem invazív és nagy hatékonyságú alternatívát kínál az öregedés természetes folyamatával szemben. A hideglézerrel aktivált nanoszemcsés hialuronsav alkalmazása serkenti a bazális rétegben a kollagéntermelést és helyreállítja a bőr évek alatt elvesztett ragyogását és rugalmasságát.

Legfontosabb tudnivalók:

  • Nyitvatartás:
    Hétfőtől Péntekig  8.00 - 20.00 óráig
    Szombatonként előzetes bejelentkezés alapján  8.00 - 20.00 óráig!
Vásárlási feltételek:
  • előzetes telefonos, vagy e-mailes időpont egyeztetés szükséges
  • fizetni a helyszínen 
Helyszín: II. kerület

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate