Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

HIFU Műtét nélküli test-zsírszövet redukció! 2+1 akció Garanciával!

5 400 Ft

Eredeti ár:26 500 Ft Kedvezmény:-80%

Kívánt mennyiség:

HIFU Műtét nélküli test-zsírszövet redukció! 2+1 akció Garanciával!
Csak 5.400 Ft-ért

HIFU  TESTSZOBRÁSZAT' 2015 legnagyobb áttörése az esztétikai piacon arcfiatalítás terén, azonban, kiemelkedő eredményeket produkál a test- zsírszövet eltávolításában és a testrészek feszesítésben is.
HIFU (mikro-fókuszált magas intenzivitású ultrahangos kezelés)hatékony 'non - invasive' műtét és szike nélküli beavatkozás. Akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
HIFU, amely megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítőtanúsítványát. Hatékonysága orvosilag igazolt.


ÚJDONSÁG!  ELSŐK KÖZÖTT NÁLUNK!
HIFU 3in1 Műtét nélküli zsírszövet redukció, fogyasztás, feszesítés, cellulit megsemmisítés az egyben! Választott 1 testerületnek számító összevont testfelütekre
GARANCIA  VÁLLALÁSSAL! Most dupla, azaz 20 cm x 20 cm felületen
+ most minden megrendelő más testkezelő AJÁNDÉKOT is kap 5x20 percben!

DUPLA  AKCIÓ! 2-t fizetsz 3 -t kapsz! Amennyiben 2 akciós ajánlatot vásárolsz a 3.-at AJÁNDÉKBA KAPOD!

Drasztikus hatás, azonnal roncsolódó zsírsejtek Nőknek - Férfiaknak egyaránt!
Egy időben 3 problémára nyújt megoldást: fogyás, bőrfeszesítés, nőknél cellulit csökkentés

Az UltraFocus HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) testkezelés megvalósítja a tökéletes, műtét nélküli HIFU zsírszövet redukciót, amely NEM rakódik vissza. A magas intenzitású fókuszált lövések a műtéti zsírleszíváshoz hasonlóan távolítják el a zsírsejteket.

A HIFU-t eddig hazánkban nagy sikerrel elsősorban arc-lifting kezelésekre alkalmazták. Nagyobb mélységekben és nagyobb energiával azonban kiemelkedő eredményeket produkál a zsírszövet eltávolításában is. Ezért joggal nevezhetjük a leghatékonyabb testszobrásznak.

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az eljárás - mely magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU) - megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.

Alkalmazási jellemzők:
 • Végleges zsírsejt megsemmisítés
 • Alakformálás
 • Cellulit kezelés
 • Bőrfeszesítés
 • Természetes zsíreltávolítási folyamat
A fókuszált nagy energiájú lövések 4,5 mm és 1,2-1,5 cm-es mélységben vibrációt és nagyon magas hőt okoznak, mely koagulációs pontok képződéséhez vezet. Ennek köszönhetően, klinikailag bizonyított módon azonnal szétroncsolódik a zsírszövet. A test védekező, és nyirokrendszere a kezelést követő 8-10 napban szállítja el a sérült sejteket, akkor válik igazán láthatóvá az eredmény, mely végleges és tartós.

A ráncok és a petyhüdt bőr kialakulásának oka, hogy az idő előre haladtával a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot és lehetővé teszi a bőrfeszesítést.

A zsírszövet vastagságától függően 2-4 kezelés javasolt - a kezelés az előző beavatkozás során elbontott zsír kiürülése után ismételhető (10-14 nap), a megfelelő eredmény eléréséig.
Mellékhatás nem ismert a HIFU kezelésnek, mégis mire kell figyelni?
 • A HIFU fókuszált ultrahangos kezeléssel látványos és tartós eredményt érhet el a bőrfeszesítés területén, azonban csak akkor, ha megbízható, képzett szakemberrel végezteti el azt; többek közt olyannal, aki minőségi készülékkel dolgozik.
 • A kezelést tapasztalt, képzett szakember végzi 2015-ös fejlesztésű Hifu géppel.

Választható testterületek:
1 területnek számít például:
 • has + derék
 • mindkét külső comb
 • mindkét belső comb
 • egy belső + külső comb
 • mind 2 kar körbe
 • térd fölötti rész mind 2 lábon
 • teljes popsi + csípő mindkét oldalon
 • derék + hát
Az ajánlat 20 x 20 cm-es testterületre vonatkozik amely variálható, felbontható pl. a derék + comb belső területére 2 db 10 x 10cm-es felületen

2-t FIZETSZ 3-t KAPSZ AKCIÓ! Az alkalmak felhasználhatóak, akár 1 terület 3x kezelésére, vagy 2 különböző terület egyidejű kezelésére és a 3. alkalom a legproblémásabb terület ismétlő kezelésére,
vagy 3-an összefogtok és 3-an jöttök egy - egy testrész kezelésre.

Bármelyik opciót is választjátok, biztosan elégedettek lesztek az eredménnyel!

GARANCIA!
Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 2 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU test-kezelést ugyanilyen feltételekkel!

Hatás mechanizmus:
A HIFU Fókuszált Ultrahangos berendezésünk nagyobb kezelőfeje a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére és azok végleges megsemmisítésére lett kifejlesztve. Az intenzív ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben és szelektív mechanikai hatást idéznek elő.

A szétfolyósodott zsír (trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódnak. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A szétesett zsírsejt maradványok eltávolításáról a fagociták gondoskodnak, így azok természetes útvonalakon keresztül ürülnek ki a szervezetből.
 • Egyetlen kezelés után átlagosan 2-5 centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető.
 • A 2 kezelésből álló kúra 2 hetes időközökkel, illetve 1, a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi, mely 4-8 cm közötti testméret csökkenésben nyilvánul meg.
 • 20-65 év közötti hölgyek és urak egyaránt lenyűgöző és hosszantartó eredményeket tapasztalnak a hason, a combokon és a derékon. Optimális jelölt a kezelésre, akinek a bőr alatti zsírszövet vastagsága 2-8 cm közötti, testtömeg indexe pedig nem haladja meg a 27-et.
 • A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban.
 • Mivel a kezelés fájdalommentes nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra. Esetlegesen minimális égő érzet vagy bőrpír keletkezhet, mely a kezelés után néhány órával megszűnik.
 • Kezelés után a vendég azonnal folytathatja a napi tevékenységét.
 • A tényleges kezelés megkezdése előtt a vendég konzultáción vesz részt, melynek során a szakember pontosan megméri és megjelöli a kezelendő területet.
 • A HIFU kezelés időtartamát (átlagosan 60-70 perc), a kezelendő terület mérete határozza meg. (A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt)
 • A testkezelést követően javasolt a kezelt területre presszoterápia használata, hogy a kezelt területen a zsírsejtek tökéletesen távozni tudjanak és a bőr feszes maradjon.
GRÁTISZ! MINDEN  VENDÉGÜNKNEK5 x 20 perc AJÁNDÉK gépi nyirokmasszázs (presszoterápia) is jár!
Nem javasolt az eljárás alkalmazása:
 • Akiknél a zsírréteg vastagsága nem éri el az 1,5 cm-t, technikailag ellenjavallt a kezelés.
 • Súlyos zsíranyagcsere, súlyos véralvadási zavar, súlyos májbetegség, aorta aneorisma, beépített idegen test, szívritmus szabályozó ( pacemaker )
 • terhesség és szoptatás ideje alatt.
 • Aszpirin rendszeres szedése esetén. (ebben az esetben a kezelés sorozat teljes időtartama alatt az Aszpirin szedésének felfüggesztése )
Az UltraHIFU kezelés hatása még hónapokig zajlik a szervezetben, viszont, akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
Miért érdemes az UltraFocus HIFU zsírszövet-csökkentő eljárást igénybe venni?
 • Mert a legfejlettebb és leghatásosabb műtéti beavatkozás nélküli kezelés
 • Mert fájdalommentes és gyors zsírszövet-redukciót biztosít
 • Mert nincs lábadozási idő, nincsenek hegek, véraláfutások
 • Mert az eredmény hosszan tartós!
GARANCIA!
Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 2 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!

HIFU, amely megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration)minősítő tanúsítványát. Hatékonysága orvosilag igazolt.

Kedvezmény felhasználható: 2020. március 31-ig
Időpont-egyeztetés szükséges, csak megrendelő azonosítószámmal tudsz előre időpontot foglalni.

! 2+1 Akció !!! 2-t fizetsz 3-at kapsz !
GONDOLJ A KÖZELGŐ ÜNNEPEKRE! Amennyiben 2 akciós ajánlatot vásárolsz a 3.-at AJÁNDÉKBA KAPOD!

Bárkinek elajándékozható, de saját magad is felhasználhatod mind a 3-at!
FONTOS!
Megrendelésnél állítsd be a 2 db számot és a megjegyzés rovatban tüntesd fel: 2+1 Akció!
FONTOS!
A 2 megrendelésnek egy-összegben a megrendeléstől számítva 72 órán belül meg kell érkeznie előre utalással vagy személyesen.


Akciós megrendelést erről az oldalról tudunk elfogadni!

Fizetni lehetséges:
 • ELŐRE UTALÁSSAL (megrendeléstől számítva 6 napon belül)
 • SZEMÉLYESEN (megrendeléstől számítva 6 napon belül)
 • SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB) - szabadidő zsebből
  (ez esetben a személyes fizetés megrendelése szükséges)
 • 2 + 1 akció érvényes: 2 db beállítás a megrendelés meneténél, 72 h belül szükséges a fizetés utalással vagy személyesen.
A Vatera szabályzata szerint
a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információ a megrendelés után 24 h belül az e-mail címére kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

Beváltáskor kérjük, hozza magával (jegyezze fel) a megrendelés után kapott megrendelői azonosítószámot. Csak erre lesz szükség az érvényesítéshez!

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate