Képkereső játék- állatok

3 774 Ft

Eredeti ár:3 900 Ft Kedvezmény:-3%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Deverdics Raimond
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Bicske

Képkereső játék- állatok
 

Társasjáték Találd ki mi vagyok? az európai Dohány gyártótól egy csodálatos és nagyon szórakoztató képkereső játék gyerekeknek állatos motívummal . Alkalmas kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól .
A játékszabályok nagyon egyszerűek. Ennek a gyermek oktatójátéknak a lényege, hogy az egyik játékos húz kártyát valamilyen állatka képével, a többi játékos pedig találgatja, hogy milyen képről van szó. Ez a gyerekjáték kitölti a hosszú téli vagy nyári estéket és becsomagolhatja gyermekeinek utazás vagy kirándulás alkalmával is. Pompás szórakozást garantál az egész családnak . A gyerekek mérhetik az időt, hogy ki a legügyesebb. Elkövetkező lépések stratégiai tervezése, versengés, nyerés, vesztés, ez mind része a Dohány társasjátékoknak . Társasjátékkal Találd ki mi vagyok? a gyerekek sohasem fognak unatkozni és emellett fejlődnek fizikai és mentális téren. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet , türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat , tanulnak új dolgokról. A Dohány egy európai gyártó cég , aki kiváló minőségű gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Évek óta családi vállalkozás és a játék vásárlását bizalom megjelenítéseként értelmezik a szülők részéről. A Dohány a minőség védjegye, gyerekjátékaik megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek . Kényeztesse Ön is gyerkőceit ezzel a szórakoztató társasjátékkal és nemcsak szórakozást, de optimális mentális fejlődést is biztosít nekik.Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate