Mini router, wifi jeltovábbító

5 990 Ft

Eredeti ár:11 980 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Big Box
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Mini router, wifi jeltovábbító
CSAK 5.990 Ft -ért


A vezeték nélküli többfunkciós mini útválasztó sokféle módot kínál, és a hálózatában szükséges szerepet tölti be; Elegendő sebességgel és vezeték nélküli hatótávolsággal rendelkezik ahhoz, hogy az össze hálózati készüléket kiszolgálja. A kis mérete tökéletes ahhoz, hogy a zsebébe könnyedén elférjen, így a vezeték nélküli mini router képes rugalmas vezeték nélküli hálózatokat létrehozni, a diákoknak, utazóknak, vagy bárkinek, aki bővíteni kívánja hálózatát. A készülék támogatja a legújabb 802.11n vezeték nélküli szabványt, és visszafelé kompatibilis a régi 802.11b / g szabványokkal. A vezeték nélküli többfunkciós mini router tökéletes választás a nagy sávszélességű alkalmazásokhoz, mint például a videó streaming, a VoIP és az online játékok.

Router
A router mód lehetővé teszi, hogy az eszköz tipikus routerként működjön, kapcsolódjon az internethez az internetszolgáltatójához és vezeték nélküli jelet közvetít, így saját hálózatot hozhat létre.

Repeater
A vezeték nélküli Mini Router Repeater üzemmódban is használható, amely lehetővé teszi a meglévő hálózathoz való csatlakozást és az erősítését. Ez lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózat hatókörének kiterjesztését - felbecsülhetetlen értékű, ha gyenge kapcsolata van a routered távol eső szobában.

Access point
A Wireless Mini Router access point módban vezetékes kapcsolatot hozhat létre vezetékes forrásból. Ha csak ethernet port vagy ethernet kábel áll rendelkezésre, az router  csatlakozhat a vezetékes kapcsolathoz és egy olyan vezeték nélküli hálózatot sugározhat, amelyet minden eszköz csatlakoztathat.

Bridge
Bridge módban a Mini Router csatlakozhat egy meglévő vezeték nélküli hálózathoz, és új nevet ad át; Hasznos a különböző felhasználók hálózatának külön kapcsolatokba történő szervezéséhez: például ha kávézót vezetett, és különálló hálózati nevet kívánt létrehozni az ügyfelek számára a kapcsolódáshoz.

Ügyfél
Kliens módban a Wireless Mini Router egy Ethernet-kábellel, például egy intelligens TV-hez vagy videojáték-konzolhoz kapcsolódik. A Mini Routert ezután vezeték nélküli adapterként is használhatja, lehetővé téve a csatlakoztatott eszköz vezeték nélküli kapcsolódását az internethez.

Csatlakoztatás: LAN, WLAN, WAN ports
Kompatibilis: IEEE 802.11n/g/b devices and standards
Méretek: 2.9" x 1.9" x 2.3"

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate