Oral-B Oxyjet + PRO 2000 szájápoló center, (OC501.535.2)

24 990 Ft

Eredeti ár:34 990 Ft Kedvezmény:-29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Navidad
  • Szállítási díj: 1 290 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XIV. kerület)

Oral-B Oxyjet + PRO 2000 szájápoló center, (OC501.535.2)
 

Oral-B Pro 2000 pulzál, oszcillál és forgat
Az Oral-B Pro 2000 fogkefe kifinomult kialakítása lehetővé teszi a fogak gyengéd tisztítását maximális hatékonysággal . Az elektromos fogkefe gömbölyű feje könnyen alkalmazkodik bármilyen alakú foghoz, ezáltal biztonságosan megtisztít minden helyet. Az eredmény tisztább fogak és egészségesebb fogíny. A professzionális, beépített időzítő gyenge rezgések segítségével emlékeztet a megfelelő fogmosási idő betartására. Minden 30 másodpercben figyelmeztet arra, hogy szükség van a szájüreg következő részének tisztítására. A fogorvosok két perc tisztítási időt javasolnak az egészséges fogsor érdekében

A fogkefe kialakítását fogorvosokkal együttműködve tervezték
Már az első fogmosás után sugárzóbb eredményt fogsz észre venni az egyedülálló dizájnnak köszönhetően, mely a speciálisan lekerekített sörték segítségével hatékonyan eltávolítja a felületi szennyeződéseket. A sörték mélyen behatolnak a fogak közötti helyekre, aminek köszönhetően hatékonyabban és sokkal jobban távolítják el a dentális pakkot, mint a szokványos manuális fogkefék. Az eredmény a teljesen tiszta szájüreg, a nyomásérzékelőnek köszönhetően ráadásul még gyengéd is. Az Oral-B Pro 2000 elektromos fogkefe kompatibilis a legtöbb Oral-B fejjel, amiknek használatával mindig reagálhatsz fogsorod aktuális állapotára.

2 tisztítási üzemmód és szájzuhany
Az Oral-B Pro 2000 fogkefe 2 tisztítási üzemmóddal rendelkezik- Daily Clean az alapos, mindennapi tisztítás érdekében és ínyápolás program, mely gyengéden stimulálja az fogínyt. A csomag tartalma továbbá egy Oral-B OxyJet szájzuhany, mely mikrobuborék technológia használatával távolítja el a dentális plakkot és a baktériumokat.

Oral-B OxyJet a frissesség érzése
A Szájzuhany segít a fogíny egészségének javításában, felveszi a harcot a baktériumokkal szemben és frissebb érzést biztosít a szájüregben. A speciálisan tervezett légszűrő tisztítja a levegőt és ezzel elősegíti a víz áramlását a szórófejekbe onnan pedig a szájüregbe. Egy gombnyomással változtathatod a víz áramlását spirálosra (masszírozás) vagy egyenesre, mely a célzott tisztítást szolgálja.

- Csúcsteljesítményű foglepedék eltávolítás

- Csúszásmentes fogantyú

- Speciális dizájn

- 2 tisztítási mód: Nyomásérzékelő, Két perces időzítő

- A fogkefe fejek kialakítása fogorvosokkal együttműködve jött létre

- Szájzuhany az egészséges fogíny érdekében

- A fogkefe működési ideje akár 12 nap


A csomagolás tartalma:

- 1 tisztító rendszer OxyJet

- 1 elektromos fogkefe Oral-B Pro 2000

- 4 szórófej OxyJet

- 3 fogkefefej

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 290 Ft 1 290 Ft
Garancia
2 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate