Qi vezeték nélküli töltő (microusb adapterrel)

2 490 Ft

Eredeti ár:4 990 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Big Box
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Qi vezeték nélküli töltő (microusb adapterrel)
CSAK 2.490 Ft - ért


Qi vezeték nélküli asztali töltő ? Külön adapterrel akkor is használhatjuk, ha nincs előkészítés
a telefonunkban.

Ma már nagyon sok megoldást találhatunk okos telefonunk töltésére, melyek között akadnak jók és rosszak vegyesen. A cikkben általunk ajánlott Qi Fantasy asztali töltő stabilitásában azonban mindenképp kimagaslik a tömegből. Ami még fontos szempont lehet, hogy mutatós eszköz: egészen egyszerű formaterv, mégis elegáns látványos összhatás. Illetve a kompatibilitás szempontját sem hanyagolhatjuk el: a ma kapható magasabb árfekvésű készülékekbe jórészt benne van a vezeték nélküli töltés előkészítése, de ha épp a miénkből kimaradt volna, sem kell izgulnunk.
Ez egy vékony lapot jelent, melyet akár a hátlap alá is betehetünk, észrevétlen el tudjuk igazítani, így máris felruháztuk a képességgel a mobilunk. Ha pedig iPhone-unk van akkor tok mögé rejthetjük.

Nézzünk kicsi jobban bele a dolgokba
Joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy miben másabb a töltő, mint egy a kék sárga áruházban kapható töltős lámpától pl.?
Két alapvető szempontból ajánljuk a Qi vezeték nélküli töltőjét: ár / érték arányában kimagasló, illetve stabilan leadott max. 1000mah kimenő áramerősségben. Ez pont az az áramerősség, ami még a régebbi telefonokban sem okoz kárt, illetve az ujjakat is emberi sebességgel tölti. Továbbá mivel egy asztali, szem előtt lévő eszközről beszélünk fontos, hogy jól nézzen ki, s ennek is megfelel maximálisan. A mérete súlya pont jó, használhatóság szempontjából tökéletes. Amikor üzemkész az eszköz a visszajelző led világít ? ha rátesszük tölteni a telefont, akkor úgysem látjuk, addig viszont tudjuk, hogy nem húztuk ki és készen áll a töltésre. Ezzel el is kerüljük a ?jaj elfelejtettem, hogy ki van húzva a töltő? eshetőségét, mert sokan használatakor csak ?rádobják? a telefont és már pont mással foglalkoznak.
Használhatósága ? mint a mágneses tartó az autóban ? tökéletes
Így csak ajánlani tudjuk, akár irodába az asztalodra, akár otthonra választod nem lehet vele mellé lőni. Annyit megemlítenék azonban, hogy ha asztali töltőt szeretnél és nem zavar a vezeték, csupán az egyszerű használat miatt választanád, akkor az USB dokkoló is megfelelő megoldás lehet. Ott beszélhetünk adatátvitelről is, illetve mint tartó is funkcionálhat.

Tulajdonságok:
A készülék 2 színben kapható. (A szín nem választható)


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate